MORRO SARTORIALE: edinstvena obleka po meri za vaš maturantski ples

Maturantski ples je eden izmed prelomnih življenjskih dogodkov, ki obeležuje tvoj uradni vstop v “svet odraslih” in zaključek tvojega srednješolskega obdobja. Na ta prelomni dogodek se je seveda potrebno dobro pripraviti, kar vključuje tudi izbiro primerne obleke.

Za res posebne izvedbe moških maturantskih oblek z dodelanimi detajli in celo lastnim idejnim doprinosom k unikatnosti, se lahko odločiš za izdelavo obleke po meri. V tem primeru je na razpolago široka paleta krojev in modnih linij, ki ti omogočajo izbrati pravo obleko, s katero boš v najboljši luči izrazil svojo postavo, eleganco in urejenost, nenazadnje pa tudi svojo stilsko individualnost. »Obleka po meri« ti omogoča izbiro tkanine, ki ti najbolj ustreza, tako po barvi, teksturi in kvaliteti. Volnene tkanine različne finosti tkanja so lahko gladke, strukturirane, bolj ali manj izrazitih vzorcev v eni ali več različnih barvah, mat ali svetlečega izgleda.

Prefinjeni vzorci senčnega in reliefnega videza so letošnji modni hit tkanin za izdelavo moških oblek. Lahko se uporabijo za celotno obleko ali zgolj za lepo dopolnitev dvodelni obleki v obliki telovnika. Tudi karo v številnih barvnih variantah in velikostih vzorca je zelo »in«.

Ko definiraš svoj stil, je vse ostalo precej lažje. Če še ugotavljaš, v kakšnem stilu se najbolje vidiš na plesu oziroma si želiš obleči nekaj posebnega, se obrni za pomoč k modnim stilistkam v salonu. Prični s stilom, za katerega misliš, da je pravi, ne boj pa se poskusiti tudi česa drugačnega. Čar “obleke po meri” je ravno v njeni unikatnosti in neponovljivosti v smislu, da je izdelana povsem po tvoji postavi, željah in v slogu, ki ti je pisan na kožo.

Vljudno vabljen v salon Morro, kjer si boš po posebej ugodni ceni za maturante (od 330,00 Eur naprej) lahko izbral “svojo obleko po meri” ter se ob korakih in zvenih maturantske koračnice v naših kreacijah počutil točno tako, kot si to sam želiš.

Leave a comment