MORRO SARTORIALE: Praznovanje 4. obletnice prestižne modne znamke Morro Sartoriale

Na prijeten jesenski večer, v četrtek 21.novembra, je v Kristalni palači v Ljubljani četrti rojstni dan obeležila prestižna slovenska blagovna znamka oblačil po meri Morro Sartoriale. Slavnostni dogodek v showroomu znamke so zaznamovala izbrana oblačila po meri, dragoceni gostje in modna revija, ki je predstavila najnovejše trende iz sveta poslovnih oblačil in zimskih plaščev za moške in ženske.

Dogodka so se udeležili številni znani obrazi, ki tudi sami prisegajo na vrhunsko izdelana oblačila po meri Morro. Med njimi so bili odgovorni urednik Slovenskih novic Bojan Budja, Modni guru Milan Gačanovič s svojo modno fotografinjo Nino Žnideršič, izjemenglasbenik in podpornik blagovne znamke Morro Jan Plestenjak, Andraž Gartner-Canegatto, skupina Kvatropirci, Špela Grošelj in Gregor Poljanec-Kirch, radijska voditeljica Jerica Zupan in Taya Damjan, priznana infulencerka in vedno simpatična Teja Jugovic – Coolmamacita, Mateja Benedetti– priznana modna kreatorka blagovne znamke Benedettilife, Tamara Jančič, lastnica blagovne znamke Woodstock-vrhunska ročno izdelanih očal po meri, Sandi Salkič Petrol ter številni drugi medijsko prepoznavni posamezniki. Dogajanje je povezoval izjemni TV voditelj Sekumady Conde, na modni reviji pa so nastopili stalni obraz Morra-maneken Domen Dobravec, Mister Slovenije 2019 Simon Blaževič ter manekenka Lana Krajnc.

Modni reviji, na kateri so predstavili najnovejše trende s področja ženskih in moških poslovnih oblek po meri ter plaščev, je sledil nagovor direktorja družbe Moda Mi & Lan Milana Möreca. Mörecse je ob tej priložnosti zahvalil vsem zvestim strankam in poslovnim partnerjem, ki so v preteklih štirih letih prispevali k razvoju blagovne znamke, ki je postala prepoznavna po brezčasnem dizanju in vrhunskih materialih najboljših italijanskih znamk.Prijeten večer se je zaključil z druženjem in pogovorom ter obljubo, da se prihodnje leto znova srečamo na okrogli obletnici.

Fotografije: Nina Žnideršič

Leave a comment