MORRO SARTORIALE: Najbolj »cool obleka« za najbolj »cool fotra«

Sodelovanja Morro salona z nadvse prijetnimi posamezniki so zelo različna v smislu konceptov oblikovanja, konstruiranja in izdelave različnih oblačil. Vsako posamezno sodelovanje je za nas nekaj posebnega, unikatnega. Kot so edinstvene stranke same.

Zelo nam je bilo v veselje sodelovanje z najbolj »cool fotrom« v Sloveniji, Janijem Jugovicem. Izdelali smo mu obleko za nadvse pomembno priložnost, njegov poročni dan. 

Sodelovanje se je, kot je pri nas v navadi, pričelo s sproščenim obiskom, kjer smo najprej ugotovili Janijev oblačilni slog, kot tudi prisluhnili njegovim željam o izgledu oziroma karakteristikah njegove poročne obleke.

Po prvem informativnem obisku salona, kjer smo si na podlagi osebnega razgovora zastavili konceptualna izhodišča, smo Janija povabili na osebni termin s krojačem. Po odvzemu mer smo dokončno izbrali še model obleke, tkanino in dorekli vse ostale detajle, ki so potrebni za izdelavo personalizirane obleke po meri.

Na naslednjem terminu v salonu Morro je imel Jani že prvo pomerjanje obleke, kateremu je po približno enem tednu sledila dokončna izdelava unikatne obleke po njegovih željah. Zadovoljstvo nad končnim izdelkom je bilo veliko, predvsem pa obojestransko. Obleka z lastnim podpisom se je izrazila na način, ki je najbolj blizu tistemu, ki jo s ponosom nosi.

Hvala Jani za zaupanje.

Foto: Jana&Simon photography

Leave a comment