Morro Sartoriale: »POROKE SO IN.«

Poletje je najbolj priljubljeni letni čas za poroke. Tovrstna posebna priložnost zahteva posebne priprave, med katere sodi tudi izbira ustrezne obleke. Kolikor je karakterno različnih oseb, je tudi različnih želja glede same izbire stila, tako poroke kot oblačil. Če je oseba nagnjena k izrazito individualnemu stilu, je zelo priporočljivo, da se usmeri k izdelavi obleke po meri.

Zelo pomemben del blagovne znamke Morro Sartoriale je prav izdelava slavnostnih oblačil po meri. Če govorimo o segmentu moške mode, gre za zelo specifične želje posameznih strank, ki si obleko po meri največkrat izberejo glede na sam koncept poročnega slavja, oziroma glede na usklajenost z izbrano obleko bodoče neveste. Strankam je vedno bolj pomemben tudi trajnostni vidik izbire. Gre za dejstvo, da je poroka sicer enkratna priložnost za eleganten kos v naši garderobi, ki pa nam bo zagotovo še kdaj prišel prav. Veliko strank se tega dejstva še kako zaveda in izbere kroj (in material) obleke, ki jim bo prav prišel npr. tudi za službene namene.

Naši dosedanji mladoporočenci so izbirali zelo različne kroje in barve poročnih oblek, kar nam je bilo še posebej v veselje, saj je bila vsaka obleka zase unikat. Konceptualno izbrana in skrbno izdelana z mislijo na vse prečudovite trenutke, ki jih dogodek sam kot tudi vse nadaljnje priložnosti nošnje, prinesejo.

Nad vsemi poročnimi foto vtisi naših strank smo zelo navdušeni in se jim najlepše zahvaljujemo. V največji ponos nam je, da smo lahko na svoj način doprinesli k njihovemu najlepšemu dnevu.

Leave a comment