Praznovali smo tretji rojstni dan blagovne znamke Morro Sartoriale

V četrtek, 8. novembra, smo v showroomu Morro Sartoriale v Kristalni palači BTC, s slavnostnim dogodkom obeležili 3. rojstni dan. Prijetno vzdušje v showroomu znamke so zaznamovala izbrana oblačila po meri, povabljeni gostje in modna revija.
mediaspeed-37 mediaspeed-28
mediaspeed-27
Svečanega dogodka so se udeležili številni znani obrazi, ki tudi sami prisegajo na vrhunsko izdelana oblačila MORRO. Med njimi so bili nekdanji predsednik države Milan Kučan, predsednik uprave d. d. Jože Mermal, Jan Plestenjak, Alfi Nipič, 6pack Čukur, Špela Grošelj s partnerjem Gregorjem Kirschem, Teja Perjet (Cool mamacita) z Janijem Jugovičem (Cool Fotr) in slovenski košarkarski velemojster Ivo Daneu.
 
mediaspeed-114   mediaspeed-53  mediaspeed-50
Celotno dogajanje je povezoval Sekumady Conde, na modni reviji pa sta nastopila nekdanja Miss Universe Anamarija Avbelj in maneken Domen Dobravec.
mediaspeed-102 mediaspeed-100 mediaspeed-90
mediaspeed-84
Na modni reviji smo predstavili novosti s področja ženskih in moških poslovnih oblek po meri (tudi slavnostne poročne in maturantske obleke) ter zimskih plaščev. Prepoznavna rdeča nit je zaokrožila kakovost, klasiko in sodobnost.
 
Po modni reviji je goste nagovoril direktor družbe Moda Mi&lan Milan Mörec. Zahvalil se je zvestim strankam in poslovnim partnerjem, ki so v preteklih letih prispevali k razvoju blagovne znamke. Le-ta je postala prepoznavna po brezčasnem oblikovanju, precizni konstrukciji in izdelavi ter uporabi vrhunskih italijanskih tkanin.
Nadvse prijetno druženje se je zaključilo z obljubo za ponovno srečanje v naslednjem letu.
 
mediaspeed-147    mediaspeed-150    mediaspeed-16