ZIMSKI PLAŠČ, KI VAM JE PISAN NA KOŽO

Zimske jakne in plašči
Hladnejše vreme za vrhnja oblačila zahteva tople, pletene in košate materiale, ki hkrati zagotavljajo udoben korak. Ko gre za zimske jakne in plašče, je potrebno paziti na kakovost materiala in izdelave ter na popolno prileganje. Najboljša izbira materiala za popolno krojen zimski plašč je še vedno kakovostna volnena tkanina. Mehkejši otip, pridih leska na površini in še žlahtnejši otip dajejo tkanine, ki so kombinacija volne in kašmirja. Tovrstne tkanine v različnih barvnih različicah in vzorcih najdete v našem salonu Morro, kjer Vam iz vam najljubše izdelamo unikaten plašč ali jakno po Vaših željah in merah.
Barvno vodilo te zime so zemeljske barve, barve listja, kovinski toni in seveda, ena in edina črnina. V poslovni modi se slednji pridružujejo tudi različni odtenki sive in temno modre.
1
Moski plasc_Morro_Milong Moski plasc_Morro_Milong1 Zenski plasc_Morro_Nina
Modni ženski zimski plašči
Udobje, retro pridih in barviti vzorci na enobarvni podlagi – to so segmenti, na katere bomo ženske pri nakupu plašča letošnjo zimo še posebej pozorne.
.3
Karo simfonija
Zelo modni so plašči s karo vzorcem, ki so po želji lahko dolgi, kratki, oprijeti ali ohlapni, praviloma pa so vedno v naravnih tonih.
Odtenki od bordo do živahne rdeče so zagotovo najbolj vsestranski trend letošnjega leta, ki jih lahko vkomponiraš v praktično čisto vsak modni videz.
5
Sproščeni »denim look« .
Večno priljubljen denim je dobil svojo zimsko preobrazbo v silhuete, ki niso najbolj tipične za denim: trenčkoti, blazerji in puhovke z vrhnjo tkanino denim izgleda vzbujajo pridih ležernosti in sproščenosti pri nošenju.
6
Poslovni šik.
V poslovni modi tudi pri ženskih vrhnjih oblačilih klasika ostaja na zmagovalni stopnički. Klasičen model v nevtralnih odtenkih deluje urejeno in pristaja skorajda vsakemu tipu postave. Pravilo dolžin v letošnji sezoni pa pravi: daljši kot bo plašč, topleje bo vašim nogam, ko se bodo temperature začele spuščati proti ničli ali pod njo. Vendarle pa se pravilna dolžina klasičnega ženskega plašča določa glede na višino uporabnice oziroma sam kroj plašča.
 
Modni moški zimski plašči
Pri moških plaščih to leto prevladujejo naravne barve, črte, karo vzorci in topli, razkošni materiali. Sem seveda sodijo kvalitetne volnene tkanine in mešanice volne in kašmirja. Pester izbor tovrstnih visoko kvalitetnih tkanin najdete tudi v salonu Morro, kjer vam izdelamo Vaš najljubši plašč po meri.
7
 
Za stilsko dodelano podobo v hladnejšem delu leta, je poleg kvalitetno izdelanega vrhnjega oblačila-plašča, posebej priporočljiv eleganten videz, ki naj ga sestavljajo žametne hlače, karo blazer in usnjeni dodatki.
8
V poslovni modi pa je v ospredju večna in preverjena klasika: kvaliteten plašč po meri iz najboljših volnenih tkanin, v priljubljenih odtenkih sive, črne in temno modre. Malce bolj pogumni uporabniki se ne bodo branili niti plašča v katerem od odtenkov rjave, po možnosti decentno ozaljšanega s krznenim ovratnikom. Letošnji »must have« pa je plašč kamelje barve, ki se vrača v različnih variacijah in dolžinah.
9
Naj Vam bo letošnjo zimo prijetno toplo in udobno v Vam najljubšem plašču po meri!
10