MORRO in ona-on.com pomagata zaljubljenim do sanjske poroke!

Morro Sartoriale je za Sanjsko ona-on.com poroko za ženina Boruta po meri izdelal vrhunsko poročno obleko.

Monika in Borut sta se spoznala na Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in 12. maja kot zmagovalca v natečaju dahnila usodni DA!
Kako poteka izbira obleke za enega najpomembnejših dni v življenju si preberite v prispevku.

Izdelava obleke po meri se prične s pogovorom.

“Običajno gospoda povabim na pogovor, da vidim, kakšne so želje glede obleke. Velikokrat se zgodi, da stranka pride z razdelano idejo, kaj želi, a si po posvetu z mano potem premisli,” pravi svetovalka Liza in dodaja, da je prav to prednost pogovora s stilistom – da stranki pove, kaj bo na njej izgledalo najbolje.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-monika-borut-51
ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-monika-borut-42

Po izdelani ideji se je ženin prepustil izkušenim rokam krojača, ki so ga premerile po dolgem in počez, njegove mere pa smo shranili, če bo se bo kdaj odločil, da mu naredimo še kakšno obleko. Merjenju je sledilo še izbiranje tkanine, kjer sta Borutu svetovali poročna načrtovalka Petra Starbek in svetovalka Liza.

Odvzemu mer sledi prvo pomerjanje.

“Obleka na prvo pomerjanje pride nedokončana – ni še prišite podloge, ni še gumbov. Takrat se še enkrat pregleda vse detajle, potem obleko končamo,” pravi Liza. Temu sledi še eno – končno – pomerjanje, kjer se lahko po želji priredi še kakšno malenkosti, saj je tudi takrat zraven krojač.

“Borut je izbral temnomodro obleko s telovnikom. Šli smo v minimalističen stil, v eleganco Jamesa Bonda,” pravi Liza. Borut je obleko opremil z rjavimi dodatki, saj je to “odlična kombinacija za ženine, ki si želijo posebno poročno obleko.”

20170512141009-monika-borut-onaon-wed-DSC_6687

Še nasvet stilistke Lize za vse ženine in gospode, ki iščejo pravo obleko: “Manj je več. Preizkušajte različne stvari, da vidite, kaj vam ustreza. Običajno objektivno na človeku bolje izgledajo druge stvari, kot si sam predstavlja. Zato svetujem, da najdete dobrega svetovalca in mu verjamete.”

Članek si v celoti lahko preberete tukaj!